Hello

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-01-12 om 22.17.10.png
Nothing.jpg

My Story

THIS IS ME

Ik ben veertiger en mama van een prachtige lieve dochter Violette. Woon in Kortrijk in West-Vlaanderen en dat kan je ook een heel klein beetje horen aan mijn tongval. 

Naast fotografe kan je me ook veel vinden in mijn atelier waar ik graag schilder op doek. Daarnaast ben ik een echt familiemens en een dierenvriend. Hou van wandelen in de natuur en ook wel af en toe een feestje.

 

Als ik me moet omschrijven in enkele kernwoorden ben ik een gevoelspersoon, empathisch, avontuurlijk, open-minded, perfectionistisch en vrij passioneel. Heb een positieve kijk op het leven en ben altijd voor een grapje te vinden.

 

Ik heb een lange weg afgelegd om te weten wat ik professioneel wou doen. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik ervan hou om mensen mooier te maken. Na mijn studies grafisch ontwerp aan het KASK en textielontwerpen volgde ik een opleiding fotografie en visagie. Ik viel als een blok voor boudoir-fotografie. Want dit is helemaal op mijn lijf geschreven.

 

 

PROUD OF YOUR BODY

Ondertussen heb ik al meer dan 100 vrouwen voor mijn lens gehad. En wat een geweldige leuke ervaringen waren dit, één voor één fantastische vrouwen met elke hun verhaal.

Nu weet ik het zeker, wij vrouwen kijken naar onszelf door een vergrootglas, en zien de dingen niet realistisch. Daarom ben ik hier om  jullie te helpen en te het tegendeel te bewijzen en door deze shoot jullie ogen te openen. Klanten vertellen me na de shoot dat hun leven als het ware is veranderd en dat maakt me echt gelukkig. REVIEWS

ALL YOU NEED IS LOVE

 

Hou van mijn job en krijg er veel energie van terug.  Mensen vragen me soms waar ik die energie haal. Dan antwoord ik: Het geheime ingrediënt is liefde, heel veel liefde voor het vak en de medemens…" ♡

 

Tot gauw op de shoot,

Annelore

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

0032483069774