Contact

0032483069774

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

I'll shape you into Art 

About

Welkom ! Ik ben Annelore, wat leuk dat je hier bent ...

Graag vertel ik je even over mijn  fotoshoots.

Vooreerst is het goed te weten dat ik niet zomaar enkele mooie foto's van jou wens te nemen. Integendeel, ik neem hier uitgebreid de tijd om samen met jou de meeste sublieme fotoshoot te creëren. Alles wordt vooraf goed doorgenomen, georganiseerd en  verwezenlijkt. Wat zich dan vertaalt naar een prachtig afgewerkt product waar je een leven lang kan van genieten. REVIEWS

ANNELORE DESMET-1.jpg
voorbeeldfacebook.jpg

Mission

Mijn missie is om iedere vrouw buitengewoon prachtig en kunstzinnig in beeld te brengen, als een fantasie, een droomvrouw. In het leven zijn er al veel te veel "gewone" dingen. Laat ons blijven dromen en fantasieën vertalen. Dat maakt het leven net bijzonder.  Maar boven alles wil ik dat iedere vrouw na mijn shoot haar "fantastisch" voelt en trots kan zijn om wie ze is.

 

Vision

Leavethelighton is een high-end fotostudio. We doen er alles aan om je unieke vrouwelijke schoonheid te accentueren met de juiste visagie, styling, belichting en fotografie.  We werken samen met de beste leveranciers en producten naar afwerking en bieden een 100% kwaliteitsgarantie.

Wat ons uniek maakt is dat onze fotografie bijzonder stijlvol, spontaan, vrolijk en oprecht is. Je merkt dat iedere vrouw zich ontspannen, vol zelfvertrouwen en sexy voelt. Ook worden de foto's na de shoot met zoveel zorg bewerkt en ontwikkeld waardoor ze dat extra uitstralen die ze zo speciaal maken. Daar waak ik over dat is mijn fotografie.

Memories are forever

Als jij voor jezelf of je partner een stukje kunst wil waarin ik je op je allermooist vastleg...

Als denkt je bij jezelf;  “Dat wil ik ook zo’n unieke shoot “, dan wil ik je graag uitnodigen voor een vrijblijvend gesprekje via Calendly.

 

Maak je afspraak hieronder en dan kijk ik alvast uit naar onze eerste kennismaking.