I'll shape you into Art 

About

Welkom ! Ik ben Annelore, wat leuk dat je hier bent ...

Graag vertel ik je even over mijn  fotoshoots.

Vooreerst is het goed te weten dat ik niet zomaar enkele mooie foto's van jou wens te nemen. Integendeel, ik neem hier uitgebreid de tijd om samen met jou de meeste sublieme fotoshoot te creëren. Alles wordt vooraf goed doorgenomen, georganiseerd en  verwezenlijkt. Wat zich dan vertaalt naar een prachtig afgewerkt product waar je een leven lang kan van genieten. REVIEWS

ANNELORE DESMET-1.jpg
voorbeeldfacebook.jpg

Mission

Mijn missie is om iedere vrouw buitengewoon prachtig en kunstzinnig in beeld te brengen, als een fantasie, een droomvrouw. In het leven zijn er al veel te veel "gewone" dingen. Laat ons blijven dromen en fantasieën vertalen. Dat maakt het leven net bijzonder.  Maar boven alles wil ik dat iedere vrouw na mijn shoot haar fantastisch voelt en trots kan zijn om wie ze is.

 

Vision

We doen er alles aan om je unieke vrouwelijke schoonheid te accentueren met de juiste visagie, styling, belichting en fotografie. 

Onze foto's zijn stijlvol, spontaan, vrolijk en oprecht. Je merkt  dat iedere vrouw zich op haar gemak, vol zelfvertrouwen en sexy voelt. Ook worden de foto's na de shoot met zoveel zorg bewerkt en ontwikkeld waardoor ze dat extra uitstralen die ze zo speciaal maken. Daar waak ik over dat is mijn fotografie.

 

Memories are forever

Als jij voor jezelf of je partner een stukje handwerk wil waarin ik je op je allermooist vastleg...

Als denkt je bij jezelf;  “Dat wil ik ook zo’n unieke shoot “, dan wil ik je graag uitnodigen voor een vrijblijvend gesprekje via Calendly.

 

Maak je afspraak hieronder en dan kijk ik alvast uit naar onze eerste kennismaking.

 

Prices

Prijzen starten vanaf 780 euro.  Hieronder meer uitleg over onze dienst.

 

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

0032483069774