Schermafbeelding 2022-01-12 om 22.17.10.png

Over mij 

Mijn verhaal 

THIS IS ME

Ik ben Annelore (43j), mama van een prachtige lieve dochter Violette (12j). Woon in Kortrijk in West-Vlaanderen en dat kan je ook een heel klein beetje horen aan mijn tongval. 😉

Naast fotografe ben ik ook een artieste, je kan me veel vinden in mijn atelier waar ik graag schilder op doek. Daarnaast ben ik een echt familiemens en een dierenvriend. Hou van wandelen in de natuur en ook wel af en toe een feestje.

 

Als ik me moet omschrijven in enkele kernwoorden ben ik een gevoelspersoon, avontuurlijk, open-minded en heel passioneel. Heb een positieve kijk op het leven en ben altijd voor een grapje te vinden. :-)

 

Ik heb een lange weg afgelegd om te weten wat ik professioneel wou doen. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik ervan hou om mensen mooier te maken. Na mijn studies grafisch ontwerp aan het KASK en textielontwerpen volgde ik een opleiding fotografie en visagie. Ik viel als een blok voor boudoir-fotografie. Want dit is helemaal op mijn lijf geschreven.

 

 

PROUD OF YOUR BODY

Ondertussen heb ik al meer dan 100 vrouwen voor mijn lens gehad. En wat een geweldige leuke ervaringen waren dit, één voor één fantastische vrouwen met elke hun verhaal.

 

Nu weet ik het zeker, wij vrouwen kijken naar onszelf door een vergrootglas, en zien de dingen niet realistisch. Daarom ben ik hier om  jullie te helpen en te het tegendeel te bewijzen en hopelijk door deze shoot jullie ogen te openen.

Tijdens de visagie en de shoot wordt er veel gezellig gepraat en vooral heel veel gelachen. Het is steeds een geweldige ervaring voor mijn klanten, dat kan je hier nalezen bij mijn reviews.

ALL YOU NEED IS LOVE

Maar boven alles wil ik dat extra meer geven op een shoot. Naast je bijzonder mooi in beeld te brengen wil ik ook dat jouw beelden poezië ademen. Alsof ze lijken te spreken, ze uit een film komen en ze je meteen laten dagdromen. Ja, ik ben een romantische ziel. Daarom doe ik ook graag koppel-shoots en wil ik met heel veel plezier jullie relatie een frisse wind inblazen.

 

Hou van mijn job. Krijgt er ook zoveel energie van terug. Mensen vragen me soms vanwaar ik dat allemaal haal en dan zeg ik: " Het geheime ingrediënt is liefde, heel veel liefde voor mensen…" ♡

 

Tot gauw op de shoot,

Annelore

Thanks for submitting!