ANNELOREOK-1.jpg

"LIFE CHANGING PHOTOSHOOT"
 

Leavethelighton

"Zo mag ik mijn boudoir-shoots ondertussen wel benoemen, na al meer dan 80 lovende reviews op onze facebook-pagina. Maar ergens verwondert het me niet. Want als je met zoveel liefde voor mensen en passie voor je vak iets doet, kan dit niet anders dan dit effect hebben. "

"What you see, is what you get !"
Voorbeelden shoots klanten
 

Ik krijg wel meer de vraag. "Maar dit zijn allemaal modellen?"  

Nee, dit zijn geen professionele modellen met perfecte maten, dit zijn jonge moeders of hardwerkende vrouwen, jong of iets ouder. Het maakt niet uit. We hebben allemaal iets waarin we uitblinken. Het is net de kunst om het te zien

En Ja ! Ook jouw liefste kan ik net zo mooi in beeld brengen...

Wat te verwachten van onze shoot? 
Stefanie getuigt in een life review over haar fotoshoot bij ons

 

Herken je dit ? 

-Ze wilt dit al heel lang maar durft niet. Ze is soms onterecht onzeker.

-Ze vraagt haar af of ze hiervoor te oud, te dik, te dun is?

- Ze voelt haar de laatste tijd wat minder mooi.

- Ze zit vast in een vicieuze cirkel met een zelf-criticus over haar lichaam. Wat je ook zegt wat mooi is aan haar lichaam... Ze ziet het niet.

-Je wil haar terug zien stralen als in het begin van jullie relatie, wanneer jullie vlindertjes hadden.

-Je wilt haar ook gewoon eens wat meer FUN laten hebben in haar leven.

 
 

Je hoeft niet langer te wachten ! 


Het is een illusie dat ze moet vermageren of  haar  heel zelfzeker moet voelen. Mijn shoots tonen je nét dat ze "goed" is zoals ze is en helemaal niet moet  veranderen. We laten haar net aan de hand van deze shoot met een andere blik naar haarzelf kijken.
Haar ogen gaan open want voor het eerst ziet haarzelf zoals ze haar nog nooit gezien heeft.
 

Iedere fotograaf heeft zijn unieke stijl

Iedere fotograaf heeft zijn stijl waar hij niet kan van afwijken. Een stijl, een talent in elke vorm ook, kan je niet kopiëren. Dat is uniek net als een handschrift, een boek, een schilderij enz...

Het is een wisselwerking tussen de unieke persoonlijkheid van de fotograaf en de unieke persoonlijkheid van de geportretteerde. 

Onze shoot wordt ook volledig gestuurd. Ze krijgt een volledige make-over en als het ware een mini-model opleiding. Ze hoeft ook niets te kunnen noch voorkennis te hebben. Deze shoot is onze taak.  Ze hoeft enkel te genieten van deze heerlijke dag :) 

Als je houdt van onze kunstzinnige dromerige en buitengewoon stijlvolle manier van fotograferen...
Als je denkt bij jezelf: "Dat wil ik haar geven zo'n unieke fotoshoot...!"

Plan dan via deze link hieronder een  gesprek in
 met mij, dan luister ik graag naar al je wensen.  

Stel je voor :

Wat te verwachten van onze shoot? 
Sylvie getuigt in een life review over haar fotoshoot ervaring bij ons

 

- Ze ziet de foto's en ze kan haar ogen niet geloven:  "Ben ik dat ?" Ze straalt van trots!

- Ze kijkt terug met die verliefde blik naar jou en jij naar haar.

- Ze ziet haar lichaam zo prachtig in beeld gebracht en voor het eerst zie ze in waarom ze zich al die jaren zo zinloos heeft gestoord  aan zaken die eigenlijk heel mooi zijn. #wegmetdiecomplexen

- Ze heeft een super leuke dag beleefd, iets wat ze voor altijd zal koesteren. En voelt haar vrij.

- Ze straalt als nooit tevoren.  Ze zit plots op een hogere happy frequentie en iedereen vraagt zich af wat voor pil ze heeft genomen. 

- Ze weet nu, dat als er zich opportuniteiten voordoen, ze ook die kans mag durfven te grijpen. 

- Ze heeft iets waar ze haar leven lang fier op zal zijn. Iedere morgen worden jullie trots wakker met een prachtige grote fotocanvas aan jullie slaapkamerwand.

 

MEER DAN
80 REVIE
WS OP FB.
Hier enkele voorbeelden... 

Gerrit Janssens  voelt zich heerlijk

 

"Wat ongelooflijk spannend en mooi om aan de lijn mee te maken. Ik was enorm benieuwd naar wat er zich tussen de fotografe en 'het model in kwestie' zou afspelen, want bij de sessie zelf was ik niet aanwezig. It's a girl thing. Maar, wauw. Wat een variatie aan shots, en vooral: wat strààlt mijn lief, helemaal als zichzelf. En wat dat met haar doet, dat had ik ook niet verwacht. Dank je wel, Annelore."

Nikki Van Ingelgem  raadt Leave the light on aan.

Wat een ervaring…

Mijn echtgenoot zei, je bent een prachtige vrouw, je ziet het alleen niet. Ga bij Annelore, je gaat er op je gemak bij voelen en ze gaat u eens laten zien hoe mooi jij eigenlijk wel bent. And she did!!

Vol enthousiasme stond ik aan onze idyllisch locatie. Ik wist niet goed wat kiezen, welke locatie, maar zij gaf haar eerlijk en oprechte mening en stuurde mij naar mijn locatie. Ik was verliefd. Direct een flesje gekraakt, een casual babbel. En we voelde ons op ons gemak! Annelore is een vlotte sociale vrouw, die ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt. Een week later ontving ik de foto’s… ik was eerst verbaasd en onwennig, ben ik dat? Ze heeft zoveel foto’s genomen en prachtige foto’s dat de keuze enorm moeilijk is. Mijn echtgenoot was ook aanwezig voor de foto’s hij was lovend op haar aanpak en de foto’s.

Voor het eerst voelde ik mij een prachtige vrouw. En ik kan Annelore en mijn echtgenoot alleen maar dankbaar voor zijn! Ik kan het iedereen aanraden om hun zelfvertrouwen een boost te geven. En voel je je onwennig of beetje “preuts” twijfel niet. En contacteer Annelore van leave the lights on. Ik kan u 100 redenen geven waarom. Maar je moet het zelf ervaren, zegt meer dan mijn 100 positieve ervaringen. Ik boek zeker nog een nieuwe shoot op een nieuwe locatie met haar.

Marc Remans  raadt Leave the light on aan.

Mijn lieve schat had al eens laten vallen dat ze altijd al graag eens zo’n fotoshoot had gedaan. Na veel zoeken was het duidelijk dat de aanpak en de resultaten van Annelore eruit sprongen. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld om, na wat overleg met Annelore, mijn toekomstige voor haar 46e verjaardag een shoot cadeau te doen. Ik wou echt iemand die haar in beeld kon brengen zoals ik ze steeds voor me zie … Wat een leuke ervaring bleek dit voor haar !

Vanessa laat me weten dat ze toen een heerlijke dag heeft beleefd. ze voelde zich instant op haar gemak. Alles ging vlot : het uitkiezen van de setjes, met een heleboel accessoires waar Annelore voor gezorgd had, was super fijn! Ze had zichzelf ook nog nooit eerder op deze manier gezien... Haar zelfvertrouwen groeide met de minuut. En al zeker dankzij de professionele, vriendelijke en spontane begeleiding van Annelore.

we vertrouwen erop dat de combinatie van een prachtlocatie en het kunnen van de fotograaf ons pittige foto’s gaan bezorgen!

Dankjewel Annelore, van ons beiden, voor de unieke en onvergetelijke ervaring!

Geoffrey Lejeune  raadt Leave the light on aan.

Ik wou mijn vrouw een boudoir fotoshoot doen zodat ze zichzelf kon zien op foto zoals ik haar zie: een knappe, zelfzekere vrouw die na mij na meer dan 10 jaar nog steeds kan betoveren met één simpele blik. Het resultaat van de fotoshoot was dan ook exact wat ik ervan verwacht had. Adembenemende foto's waar het heel moeilijk is om de juiste foto's te kiezen Top dus! Een echte aanrader!

Liselot Declercq  raadt Leave the light on aan.

Ik kreeg de shoot cadeau van mijn man voor mijn verjaardag. Hij wist dat ik Annelore al een tijdje volgde op social media en vond dat m’n zelfvertrouwen wel een boost kon gebruiken En dat was zeker het geval na de shoot! Ik ging er wat onzeker naartoe maar dat veranderde snel door de relaxte aanpak van Annelore. Nadat de lingerie en accessoires waren uitgekozen was het tijd voor de shoot zelf! Ook die was de max, Annelore kent de kneepjes van het vak om jouw beste kant naar voor te laten komen. Het eindresultaat overtrof alle verwachtingen, ik zou het iedereen aanraden!

Benoit Salembier  raadt Leave the light on aan.

Wil je je vrouw/vriendin een superervaring aanbieden, en er ook zelf genieten van hebben , dan raad ik je ten zeerste aan Annelore te contacteren en deze fotoshoot cadeau te doen. Laat je vrouw/vriendin de glamour en de glitter voelen, laat haar ervaren dat ze nog steeds het mooiste op aarde is en Annelore zal je graag helpen dit te verwezenlijken...

Coco Medusa  raadt Leave the light on aan.

Na reeds enkele jaren jouw prachtig werk te volgen op Facebook en Instagram vond ik dat er geen mooier cadeau was om aan een heel goede vriendin te schenken als deze “Leave the Light on” shoot.

De foto’s waren buiten categorie. Ik hoorde alleen maar lovende woorden over de hartelijke ontmoeting en het mooie avontuur!

Nadien zag ik bij haar dat het een enorme boost gaf aan haar persoonlijkheid en zelfvertrouwen.

Ik was zelf fier op haar dat ze dit had aangedurfd en heel trots op het chef d’oevre, ook al blijven het intieme foto’s

Annelore, je bent een echte vakdame en een topper, bedankt voor je klasse-werk!

Wat te verwachten van onze shoot? 
Silvie getuigt in een life review over haar fotoshoot ervaring bij ons

 


Bedankt voor je bezoekje

Ik kijk ernaar uit jou te spreken. :)
Liefs Annelore 

Schermafbeelding 2022-01-12 om 22.17.10.png